Företagstjänster

Corporate Storytelling

Alingo ger ditt företag en unik marknadsföringsprofil. En unik företagshistoria ger dig ett enormt försprång i konkurrensen om kunderna! Och till skillnad från dyr reklam i dagspressen varar den i evighet.

Efter en grundlig intervju med de rätta frågorna får ditt företag sin egen unika historia att publicera på hemsidan. Visa den för personalen och låt dem berätta den för kunderna. Nöjda kunder kommer att sprida ditt företags story som frön för vinden och med en gräsbrands snabbhet. Googla gärna på Corporate Storytelling och upptäck dess enorma genomslagskraft. Läs några av de mest framträdande företagens "stories" och hör sedan av dig och boka en egen företagsstory!

Textredigering

Alingo erbjuder ditt företag en "polering" av texten på hemsidan, broschyrer eller annat reklammaterial. Det går även att prenumerera på en sådan tjänst så att företagets uppdateringar hela tiden håller hög kvalitet. Vill du ha en engelsk version av texten så fixar vi det.

Vad kostar det att få sin text granskad och korrigerad?

Det kostar en bråkdel av det du lagt ner på resten av marknadsföringen. Pris per 1000 ord: 865 kr exkl. moms. Den text du ser på denna sida skulle alltså ha kostat 307 kr + moms.

Varför ska jag lägga pengar på detta?

De flesta företag är mycket medvetna om reklamens makt och man lägger ner stora summor på design av logotyper, hemsidor, broschyrer och annat material som kunderna ska attraheras av.

Men efter den första inledande attraktionen gäller det att företaget ger ett seriöst och trovärdigt intryck. Då räcker det inte med tjusig design. Budskapet som ska förmedlas är oftast i form av text. Den texten ska övertyga kunden om att just detta företag är det man vill anlita eller köpa något av!

Då handlar det inte bara om vad som står i texten, utan även om hur texten är skriven.

Att skriva sin text själv sparar pengar – och det är inte att förakta. Men sedan kan det vara bra om någon tittar över texten och "polerar" den så att den inte bara är slagfärdig utan även korrekt. En korrekt text ger ett seriöst och trovärdigt intryck! Den speglar ditt företag.

Ring: 0722-311 993 eller skicka e-post till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

  • Personlig service
  • Punktlighet
  • Professionalism

Kvinnet

World Wild Fund Julgäva 2017

Dr Lilian Westlin